Chef kok

Chef kok op een unieke locatie

Ben jij de chef kok die op zoek is naar uitdaging in een groter bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Strandhuys Makkum is een moderne strandtent waar gasten graag 'thuiskomen'. Zowel hotelgasten, vakantiegasten van camping, park en jachthaven alsmede de Friezen uit de omgeving komen graag bij ons. Het Strandhuys is in 2018 volledig verbouwd en sindsdien constant in ontwikkeling, waardoor er altijd een uitdaging blijft. Met onze grote terrassen en restaurant kunnen we in hoogtijden een groot aantal gasten bedienen. 

Wie zoeken wij?
Als chef kok bij Strandhuys Makkum geef je leiding aan het keukenteam. Jij zorgt ervoor dat alles strak georganiseerd is en dat iedereen lekker aan het werk kan in een fijne sfeer. Dagelijks instrueer, begeleid en motiveer je het keukenteam om samen het beste neer te zetten voor de gasten. Je bent gedreven en neemt je werk serieus en kan goed leiding geven. Je bent iemand om op te bouwen. We zijn op zoek naar een fulltime chef kok.

Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren en kunt snelle procedures introduceren. Wij vinden het belangrijk dat je meedenkend en meewerkend bent. Je bent eindverantwoordelijk voor de keuken en word daarbij ondersteund door onze externe mise en place keuken.

Functie eisen:

  • Je hebt een afgerond koksopleiding op mbo-niveau en bij voorkeur een aantal jaren  werkervaring.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen en foodtrends.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je houdt van werken in een vast team en op wisselende dagen.

Waarom je deze kans niet kan laten schieten
Naast dat wij de leukste personeelsfeesten en personeelsuitjes hebben bieden we jou natuurlijk een goed salaris, passend bij je kennis en werkervaring. En heb je ambities? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Onze bedrijven zijn altijd volop in ontwikkeling. 

Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl. Bel je liever? 0515-238206.