Arrangementen

Ben je op zoek naar een compleet verzorgd verblijf? Kies dan bij het boeken van jouw kamer voor één van onze arrangementen. 

Zomer Special arrangement

Bij ons proeft u de zomer! De zomer is de perfecte tijd om er even lekker op uit te gaan. Geniet nu van onze zomer special inclusief overnachting, uitgebreid ontbijt en heerlijke welkomstcocktail. Ontdek de omgeving van Makkum, geniet van het strand en trakteer uzelf op een hapje en een drankje op ons mooie terras. 

De zomer special is te boeken in de maand augustus. 

Dit arrangement is boekbaar vanaf €150,- per persoon.

Bekijk dit arrangement

E-bike arrangement

Houd moeiteloos de vaart erin tijdens mooie fietstochten op onze E-bike!

Ontdek al het moois dat Makkum en omstreken te bieden heeft met ons E-bike arrangement. Naast twee overnachtingen inclusief ontbijt en mooie fietsroutes in de omgeving van het hotel, heeft u één dag (de tweede dag van uw verblijf) de beschikking over een E-bike.

Lekker de prachtige natuur in, langs de pittoreske dorpjes of naar de boulevard en het strand, u komt helemaal tot rust! 

Dit arrangement is boekbaar vanaf € 165,- per persoon.

 

 

Bekijk dit arrangement

2-daags Sky High arrangement

Ben jij op zoek naar een unieke beleving tijdens jouw verblijf? Dan moet jij deze zomer in Makkum zijn! Van 27 juli tot 14 augustus staat er een 25m hoog reuzenrad op het strand van Makkum. Tijdens een ritje in het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over het strand en het IJsselmeer. Tip: wil je het ritje in het reuzenrad extra romantisch maken? Ga dan tijdens zonsondergang! Wil jij dit niet missen? Bekijk dan snel ons 2-Daags Sky HIgh arrangement! 

Dit arrangement is boekbaar vanaf € 84,- per persoon.

Bekijk dit arrangement