Arrangementen

Ben je op zoek naar een compleet verzorgd verblijf? Kies dan bij het boeken van jouw kamer voor één van onze arrangementen. 

2-Daags Valentijnsarrangement

Neem even echt de tijd voor elkaar en vier de liefde aan het IJsselmeer met onze 2-daagse Valentijn special. Het IJsselmeer en het strand vormen het perfecte decor voor een romantische overnachting voor twee. 

Onze 2-daagse Valentijn special is al te reserveren vanaf € 55,- per persoon 

Bekijk dit arrangement

3-daags fiets- en wandelarrangement

Kom jij dit voorjaar genieten van ons geheel verzorgde 3-daags fiets- en wandelarrangement? Een ontvangst met een welkomstdrankje en bittergarnituur voor 2 personen in Strandhuys Makkum met daarnaast 1 dag fietshuur per persoon om de prachtige omgeving van Makkum te kunnen ontdekken.

Ons 3-daags fiets- en wandelarrangement is al te reserveren vanaf € 109,- per persoon 
 

Bekijk dit arrangement

2- daags schaatsarrangement

In het najaar nog op zoek naar een leuk en actief nachtje weg? Boek dan ons 2-daagse schaatsarrangement! Een ontvangst met Koek en Zopie (warme chocolademelk met slagroom en gevulde koek) in Strandhuys Makkum met de volgende dag een entreekaart per persoon om te schaatsen op dé snelste ijsbaan van Nederland. Thialf, het schaatshart van de wereld! Of draai het om, start met schaatsen en geniet bij aankomst in het hotel van de heerlijke Koek en Zopie. 

Vanaf € 59,- per persoon
(prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer, éénpersoonstoeslag is € 17,50)

 

Bekijk dit arrangement

3- daags winterarrangement

Wil jij er deze winter lekker tussenuit? Boek dan ons 3- daags winterarrangement in Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum. 
Maak een heerlijk winterse wandeling in onze omgeving en geniet aansluitend van een kop soep in Strandhuys Makkum. Ga vervolgens lekker relaxen bij de open haard met een puzzelboekje. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Vanaf € 105,- per persoon
(prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer)

 

Bekijk dit arrangement