Strandhotel Vigilante breidt uit!

Bij Strandhotel Vigilante streven wij ernaar om onze gasten te laten genieten van een prachtige en onvergetelijke vakantie aan het IJsselmeer waarbij een gevoel van rust en thuiskomen centraal staat. Om in de toekomst nog meer gasten van onze prachtige locatie aan het strand te kunnen laten genieten, gaan wij uitbreiden! Inmiddels zijn we begonnen met de bouw van een nieuwe hotelvleugel. Via deze pagina informeren wij jullie graag over onze uitbreidingsplannen en wat de bouwwerkzaamheden betekenen voor jouw verblijf in ons hotel voor de komende tijd. 

Daar waar wij de overlast tot een minimum proberen te beperken, is het helaas niet te voorkomen dat de werkzaamheden gepaard zullen gaan met enige geluidsoverlast. Bij vragen over onze ontwikkelingen, helpen onze collega's van de receptie je graag verder! 

 

Wat komt erbij?

Met de bouw van de nieuwe hotelvleugel wordt ons aanbod uitgebreid met: 

  • 32 Recreatie appartementen 
  • 25 Luxe suites 
  • 1 Centrale lobby 

Wat betekenen de werkzaamheden voor mijn verblijf?

Wij blijven tijdens de verbouwing gewoon open voor onze gasten. De bouwwerkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken, wij vragen hiervoor jullie begrip. Uiteraard doen wij er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. 

Binnenkort jouw zakelijke bijeenkomst, trouwjubileum of verjaardag bij ons vieren? Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Hierin blijven wij nog steeds onze gastvrijheid en kwaliteit nastreven zoals jullie dat van ons gewend zijn. 

 

Bouwupdate: Begane grond gelegd & zomerstop

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan onze nieuwe hotelvleugel. En met succes, want inmiddels is de begane grond gelegd en zijn de contouren van de nieuwe vleugel zichtbaar. Op dit moment is er een zomerstop van 23 juni tot en met 17 september, daarna worden de bouwwerkzaamheden weer vervolgd en zal er begonnen worden aan het bouwen van de verdiepingen. 

Sfeerimpressie

De nieuwe hotelvleugel is ontworpen door Penta Architecten. Benieuwd hoe de nieuwe appartmenten en hotelkamers eruit komen te zien? Hiernaast geven we alvast een voorproefje van de look & feel van onze nieuwe hotelvleugel. 

Meer sfeerbeelden van de nieuwe hotelvleugel

Geïnteresseerd in het nieuwbouw project of investeren in één van de nieuwe appartementen? 

Lees hier meer over ons nieuwbouw project