Bijzonder vergaderen aan het IJsselmeer in Friesland!

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook nu is het nog steeds mogelijk om gebruik te maken van onze vergaderzalen welke van alle technische gemakken zijn voorzien. Wij bieden onder andere de mogelijkheid voor het organiseren en verzorgen van een bijeenkomst waarbij je, op gepaste afstand, toch bij elkaar kunt komen. Combineer je bezoek met één van onze inspirerende vergaderbreaks!

Vergaderzalen

Wij beschikken over drie moderne vergaderzalen, de ''Tichelaarzaal'', de ''Scheepswerfzaal'' en de ''Royal 1''. Kom je met een klein of groot gezelschap? Voor alle groespgroottes beschikken wij over een geschikte vergaderzaal. Benieuwd naar hoe onze zalen eruitzien? 

Bekijk de vergaderzalen

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse aantrekkelijke vergaderarrangementen aan. Onze vergaderarrangementen zijn volledig verzorgd en inclusief zaalhuur, tv-scherm of projectiescherm, flipover en een notitieblok met schrijfwaren.

Bekijk onze arrangementen

Activiteiten

Op zoek naar unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst? Wij zijn de ideale locatie als het gaat om comfortabel vergaderen, lekker eten en drinken en overnachten in combinatie met een teambuilding actifiteit. Ideaal met het strand voor de deur!

Bekijk onze activiteiten

Vergadering aanvragen

Wil je meer informatie of meteen een vergadering aanvragen? Dat kan heel snel via ons vergaderformulier!

Bekijk onze vergader informatie map

Naar het vergaderformulier