Vergaderen aan het IJsselmeer in Friesland!

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak gebruik van één van onze vergaderzalen. Wij bieden onder andere de mogelijkheid voor het organiseren en verzorgen van een bijeenkomst waarbij je tot elkaar kunt komen. Combineer je bezoek met één van onze inspirerende vergaderbreaks! 

Vergaderzalen

Wij beschikken over drie moderne vergaderzalen, de ''Tichelaarzaal'', de ''Scheepswerfzaal'' en de ''Royal 1''. Ook beschikken we over vergaderruimte de "Zuiderzeezaal" met uitzicht op het IJsselmeer. Kom je met een klein of groot gezelschap? Voor alle groespgroottes beschikken wij over een geschikte vergaderzaal. Benieuwd naar hoe onze zalen eruitzien? 

Bekijk de vergaderzalen

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse aantrekkelijke vergaderarrangementen aan. Onze vergaderarrangementen zijn volledig verzorgd en kunnen uitgebreid worden op uw wensen. 

Bekijk onze arrangementen

Activiteiten

Op zoek naar unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst? Wij zijn de ideale locatie als het gaat om comfortabel vergaderen, lekker eten en drinken en overnachten in combinatie met een teambuilding actifiteit. Ideaal met het strand voor de deur!

Bekijk onze activiteiten