Proef de ontspannen sfeer

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum.

Geniet van lekker eten met een uniek uitzicht op het IJsselmeer vanuit het restaurant of op ons overdekte verwarmde terras direct gelegen aan het strand. Neem plaats bij een van de sfeervolle haarden met ontspannen zitjes of aan onze moderne bar voor een aperitief of afzakkertje. Meer trek in een lekkere snack? Bezoek dan ons Snackhuys Makkum!  

Kom langs en beleef een heerlijke dag, ons restaurant team verwelkomt je graag snel!

Strandhuys Makkum

Wat staat er op het menu?

Strandhuys Makkum is dagelijks geopend. Hier geniet u van een heerlijke lunch of diner met uitzicht op het IJsselmeer. Onze menukaart bestaat uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de menukaart via onderstaande knop. 

Menukaart

 

 

 

Het Snackhuys

Aan de boulevard bevindt zich onze snackbar ‘Snackhuys Makkum’ waar je naast de gebruikelijke friet en snacks ook terecht kunt voor een heerlijke kop koffie to go. 

Voor de actuele openingstijden van Snackhuys Makkum zie onze website. 

Website Snackhuys Makkum 

 

Het IJshuys

Gelegen aan de boulevard naast Het Snackhuys bevindt zich Het IJshuys waar je de keuze hebt uit de meest lekkere smaken van De Jong's IJs maar waar wij ook handijs verkopen, dus voor ieder wat wils.

Het IJshuys is gedurende het winterseizoen gesloten, vanaf het voorjaar staan wij graag weer voor je klaar.

Strandhuys High Tea

Onze variant op de klassieke high tea met uitzicht op het IJsselmeer. Tijdens de high tea serveren wij een samenstelling van diverse hartige lekkernijen, gevolgd door overheerlijke zoetigheden. De high-tea is van september tot en met april mogelijk vanaf 2 personen, in mei en juni vanaf 6 personen en in juli en augustus enkel op aanvraag. De high-tea is mogelijk van maandag tot en met zaterdag vanaf 12:00 uur en heeft een duur van maximaal 2,5 uur, zondag is op aanvraag. De kosten zijn € 25,50 per persoon.

Vanaf 20 personen wordt de high tea in buffet vorm geserveerd.

 

 

Uitgebreid en onbeperkt ontbijten

Wil jij de dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op het water maar ben je geen hotelgast? Ook dan schuif je gemakkelijk aan voor een lekker vers ontbijt. Reserveer een tafel bij één van onze front office medewerkers of spreek één van onze restaurantmedewerkers aan. Gebruik maken van ons ontbijt buffet inclusief koffie en thee kost €21,95 per persoon. Kinderen van 3 tot 12 jaar ontvangen 50% korting. Ons ontbijt wordt iedere dag geserveerd van 07:00 tot 10:30 uur.