Proef de ontspannen sfeer

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum.

Geniet van lekker eten met een uniek uitzicht op het IJsselmeer vanuit het restaurant of op ons overdekte verwarmde terras direct gelegen aan het strand. Neem plaats bij een van de sfeervolle haarden met ontspannen zitjes of aan onze moderne bar voor een aperitief of afzakkertje. Meer trek in een lekkere snack? Bezoek dan ons Snackhuys Makkum!  

Kom langs en beleef een heerlijke dag, ons restaurant team verwelkomt je graag snel!

Strandhuys Makkum

Wat staat er op het menu?

Het Strandhuys Makkum is dagelijks geopend van 6:00 - 22:00 uur!

Voor onze hotelgasten kunnen wij een tafel reserveren, zodat je zeker weet dat er plaats is. Hier kun je o.a. genieten van een heerlijke cocktail, lunch, diner, nacho's, koffie, wijn en een uitgebreide borrelplank met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Vergeet ook zeker ons eigen biertje, de Blonde Fisker, niet te proeven!

Benieuwd welke gerechten wij serveren in ons Strandhuys? 

Bekijk onze nieuwe menu kaart hier

 

 

Het Snackhuys

Aan de boulevard bevindt zich onze snackbar ‘Snackhuys Makkum’ waar je naast de gebruikelijke friet en snacks ook terecht kunt voor een heerlijke kop koffie to go. Ook huur je hier in de zomer een parasol of strandbed!  

Het Snackhuys is elke dag geopend vanaf 11:00 uur, je kunt aan de deur bestellen maar je hebt sinds kort ook de mogelijkheid om online je bestelling te plaatsen, tussen 16:00 - 20:00 uur bezorgen we voor slechts €2,50 euro bovenop je bestelwaarde overal binnen postcodegebied 8754, bij een minumum bestelwaarde van €15,- euro.

Online bestellen doe je hier!

Het IJshuys

Gelegen aan de boulevard naast Het Snackhuys bevindt zich Het IJshuys waar je de keuze hebt uit de meest lekkere smaken van De Jong's IJs maar waar wij ook handijs verkopen, dus voor ieder wat wils.

Het IJshuys is, momenteel, geopend op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

Gedurende de feestdagen en vakanties de hele dag geopend.

Strandhuys High Tea

Onze variant op de klassieke high tea met uitzicht op het IJsselmeer. Tijdens de high tea serveren wij een samenstelling van diverse hartige lekkernijen, gevolgd door overheerlijke zoetigheden. De high tea is al mogelijk vanaf 2 personen en kost € 23,50 per persoon. De high tea is iedere dag mogelijk vanaf 12:00 uur.

Vanaf 20 personen wordt de high tea in buffet vorm geserveerd.

Uitgebreid en onbeperkt ontbijten

Wil jij de dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op het water maar ben je geen hotelgast? Ook dan schuif je gemakkelijk aan voor een lekker vers ontbijt. Reserveer een tafel bij één van onze front office medewerkers of spreek één van onze restaurantmedewerkers aan. Gebruik maken van ons ontbijt buffet inclusief koffie en thee kost €16,50 per persoon. Kinderen van 3 tot 12 jaar ontvangen 50% korting.

Gasten van Beach Resort Makkum ontvangen 10% korting.