Proef de ontspannen sfeer

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum.

Geniet van lekker eten met een uniek uitzicht op het IJsselmeer vanuit het restaurant of op ons overdekte verwarmde terras direct gelegen aan het strand. Neem plaats bij een van de sfeervolle haarden met ontspannen zitjes of aan onze moderne bar voor een aperitief of afzakkertje. Meer trek in een lekkere snack? Bezoek dan ons Snackhuys Makkum!  

Kom langs en beleef een heerlijke dag, ons restaurant team verwelkomt je graag snel!

Strandhuys Makkum

Wat staat er op het menu?

Het Strandhuys Makkum is, volgens de huidige maatregelen welke zijn vastgesteld door de Rijksoverheid, dagelijks geopend van 7:00 - 17:00 uur. Wij hebben tijdelijk onze lunch en diner-mogelijkheden aangepast. Wanneer je als hotelgast verblijft in ons hotel heb je de mogelijkheid om tussen 17:00 - 20:00 uur een maaltijd af te halen om deze te nuttigen op je hotelkamer. 

Meer informatie omtrent de huidige maatregelen vind je hier.

 

 

Het Snackhuys

Het Snackhuys is momenteel, tot nadere berichtgeving, gesloten. Benieuwd wanneer wij weer open gaan? Houd onze website in de gaten!

Aan de boulevard bevindt zich onze snackbar ‘Snackhuys Makkum’ waar je naast de gebruikelijke friet en snacks ook terecht kunt voor een heerlijke kop koffie to go. Ook huur je hier in de zomer een parasol of strandbed! 

 

Het IJshuys

Gelegen aan de boulevard naast Het Snackhuys bevindt zich Het IJshuys waar je de keuze hebt uit de meest lekkere smaken van De Jong's IJs maar waar wij ook handijs verkopen, dus voor ieder wat wils.

Het IJshuys is gedurende het winterseizoen gesloten, vanaf het voorjaar staan wij graag weer voor je klaar.

Strandhuys High Tea

Onze variant op de klassieke high tea met uitzicht op het IJsselmeer. Tijdens de high tea serveren wij een samenstelling van diverse hartige lekkernijen, gevolgd door overheerlijke zoetigheden. De high tea is al mogelijk vanaf 2 personen en kost € 23,50 per persoon. De high tea is iedere dag mogelijk vanaf 12:00 uur.

Vanaf 20 personen wordt de high tea in buffet vorm geserveerd.

Uitgebreid en onbeperkt ontbijten

Wil jij de dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op het water maar ben je geen hotelgast? Ook dan schuif je gemakkelijk aan voor een lekker vers ontbijt. Reserveer een tafel bij één van onze front office medewerkers of spreek één van onze restaurantmedewerkers aan. Gebruik maken van ons ontbijt buffet inclusief koffie en thee kost €16,50 per persoon. Kinderen van 3 tot 12 jaar ontvangen 50% korting.

Gasten van Beach Resort Makkum ontbijten tegen een gereduceerd tarief.