Chef kok

Chef kok op een unieke locatie

Ben jij de chef kok die op zoek is naar uitdaging in een groter bedrijf? Dan zoeken wij jou!

Strandhuys Makkum is een moderne strandtent waar gasten graag 'thuiskomen'. Zowel hotelgasten, vakantiegasten van camping, park en jachthaven alsmede de Friezen uit de omgeving komen graag bij ons. Het Strandhuys is in 2018 volledig verbouwd en sindsdien constant in ontwikkeling, waardoor er altijd een uitdaging blijft. Met onze grote terrassen en restaurant kunnen we in hoogtijden een groot aantal gasten bedienen. 

Wie zoeken wij?
Als chef kok bij Strandhuys Makkum geef je leiding aan het keukenteam. Jij zorgt ervoor dat alles strak georganiseerd is en dat iedereen lekker aan het werk kan in een fijne sfeer. Dagelijks instrueer, begeleid en motiveer je het keukenteam om samen het beste neer te zetten voor de gasten. Je bent gedreven en neemt je werk serieus en kan goed leiding geven. Je bent iemand om op te bouwen.

Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren en kunt snelle procedures introduceren. Wij vinden het belangrijk dat je meedenkend en meewerkend bent. Je bent eindverantwoordelijk voor de keuken en word daarbij ondersteund door onze externe mise en place keuken.

In de keuken werken betekent hard werken, daarom werk je bij ons 4 dagen in de week met overzichtelijke werktijden! Daar word jij blij van en wij dus ook!

Achter de schermen werkt Strandhuys Makkum nauw samen aan diverse projecten. Waardoor het werk altijd innoveert en uitdagend blijft. We vertellen je graag meer over deze projecten. Uiteraard valt er veel meer te vertellen en te bespreken over de functie en toekomst. Ben je enthousiast geworden na deze korte omschrijving? Neem contact met ons op en dan ontmoeten we jou graag!

Waarom je deze kans niet kan laten schieten
Naast dat wij de leukste personeelsfeesten en personeelsuitjes hebben, bieden wij jou natuurlijk ook een goed salaris. En heb je ambities? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Onze bedrijven zijn altijd volop in ontwikkeling. 

Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl. Bel of app je liever? 06-21403230.