Vacature Snackbarmedewerker

Voor onze snackbar op de boulevard zijn wij op zoek naar enthousiaste snackbar medewerkers!

Als medewerker snackbar maak je jong en oud blij met de lekkerste kroketten, hamburgers en softijsjes en meer.

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die we zoeken. Het is hard werken, maar er heerst altijd een vakantiegevoel. En je komt te werken op een geweldige plek, namelijk op de boulevard van het strand van Makkum.

Jouw functie

Als medewerker snackbar zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun patatje, een kroket, een ijsje of ander lekkers uit onze snackbar.

Wat ga je doen?

Onze gasten kunnen in de snackbar genieten van snacks en ijsjes en meer. Jij neemt hun bestellingen op en maakt deze klaar. Altijd met een glimlach ook al is het druk en hectisch, daar moet je goed mee om kunnen gaan. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop! Je zorgt dat de snackbar er altijd tiptop uit ziet. Genoeg afwisseling dus en gezellige collega’s!

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het werken in een snackbar en kennis van de haccp regels.
  • Je kan snel schakelen en met druk omgaan.
  • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en ingezet te worden tijdens weekenden, feestdagen en vakanties.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.