Medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar sfeermakers! (0 tot 38 uur)

Hard werken, met veel plezier en met een gezellig en hecht team de gasten een mooie dag bezorgen, dat is waar het allemaal om draait! Werken aan het strand is genieten! Als medewerker bediening bij Strandhuys Makkum heb je een afwisselende baan. Je draait alle diensten van open tot sluit en wisselt je werkzaamheden af tussen de bar en het serveren in het restaurant of op het terras.

Tijdens jouw werkdag ben je hét visitekaartje van ons restaurant. Je werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten, je helpt ze met vragen en geeft ze advies. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de gasten zich bij ons thuis voelen. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Jij bent een medewerker bediening die als geen ander weet je hoe je onze gasten ontvangt en op hun gemak stelt. Gastgerichtheid en gastvrijheid zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast geniet je tijdens het werken door van de zon en het prachtige uitzicht over het IJsselmeer!

Ervaring in de horeca is pre, maar wij staan ook open voor nieuwe talenten.

Wat heb jij ons te bieden?

Je bent een echte ‘gastheer/gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

  • Je bent enthousiast en gastvrij. De horeca-smile is je met de paplepel ingegoten;
  • Je bent een echte teamplayer en helpt je collega’s waar dat nodig is;
  • Je bent een harde werker en zet net dat stapje extra;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Waarom je deze kans niet kan laten liggen

Wij bieden jou een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een super leuk team en een salaris passend bij jouw ervaring.

  • Je krijgt een unieke werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen;
  • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
  • Je krijgt een goed salaris conform de markt en passend bij je ervaring + vakantietoeslag van 8% en reiskosten vanaf 10 km;
  • Personeelskorting in het restaurant;

Bedrijfsprofiel

Strandhuys Makkum gelegen op een unieke locatie direct aan het IJsselmeer. Het bestaat uit het restaurant á 200 couverts, omliggend terras á 150 plaatsen, diverse vergaderruimtes een ijssalon en een snackbar. Strandhuys Makkum is een veelzijdig bedrijf, met gasten voor een weekendje weg, vergadergroepen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Lijkt het jou wat om op de mooiste locatie van Friesland te werken aan het strand en iedere avond te mogen genieten van een prachtige zonsondergang? Solliciteer dan snel!

 

Voor vragen kun je bellen naar 0515-238222. Weet je zeker dat jij de sfeermaker bent? Stuur dan direct je motivatie plus cv naar vacatures@hotelvigilante.nl