Medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar sfeermakers!

Hard werken, met veel plezier en met een gezellig en hecht team de gasten een mooie dag bezorgen, dat is waar het allemaal om draait! Zowel weekends als doordeweeks staat dit hoog in het vaandel bij Strandhuys Makkum. 

Tijdens jouw werkdag ben je hét visitekaartje van ons restaurant. Je werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Je bent het aanspreekpunt, je helpt ze met vragen en geeft ze advies. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de gasten zich bij ons thuis voelen. Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Daarnaast geniet je tijdens het werken door van de zon en het prachtige uitzicht over het IJsselmeer!

Ervaring in de horeca is pre, maar wij staan ook open voor nieuwe talenten. We leren je graag de fijne kneepjes van het vak door middel van ons inwerkprogramma!

Wat heb jij ons te bieden?
Je bent een echte ‘gastheer/gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. 

  • Je bent enthousiast en gastvrij. De horeca-smile is je met de paplepel ingegoten;
  • Je weet van aanpakken en denkt actief mee in het verbeteren van onze werkprocessen;
  • Je bent een harde werker en zet net dat stapje extra;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Waarom je deze kans niet kan laten liggen
Wij bieden jou een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een super leuk team en een salaris passend bij jouw ervaring. 

  • Je krijgt een unieke werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen; 
  • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
  • Je krijgt een goed salaris conform de markt en passend bij je ervaring + vakantietoeslag van 8%;
  • Personeelskorting in het restaurant;
  • Kans op een vast contract;
  • Heb jij meerdere kwaliteiten, dan zijn onze combinatiefuncties iets voor jou! Denk hierbij aan een functie als bedieningsmedewerker en front-office medewerker.

Bedrijfsprofiel
Strandhuys Makkum gelegen op een unieke locatie direct aan het IJsselmeer. Het bestaat uit het restaurant á 200 couverts, omliggend terras á 150 plaatsen, diverse vergaderruimtes een ijssalon en een snackbar. Strandhuys Makkum is een veelzijdig bedrijf, met gasten voor een weekendje weg, vergadergroepen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. 

Wil jij hier werken en weet je zeker dat jij de sfeermaker bent? Stuur dan direct je motivatie plus cv naar vacatures@hotelvigilante.nl. Bel of app je liever? 06-21403230.