Werken bij

Werken bij Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum betekent onze gasten het gevoel van thuiskomen te geven en werken aan een unieke locatie aan het strand en het IJsselmeer waar jouw ambities naar buiten treden

Bij Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum zijn onze medewerkers in vele afdelingen werkzaam, van de keuken tot de front-office en van de huishouding tot de bediening. Ondanks deze verschillende afdelingen zijn wij samen één team en werken we samen aan datzelfde doel, namelijk onze gasten een unieke vakantie bezorgen waardoor onze gasten blijven terugkomen. Samen staan we voor het uitdragen van de Friese gastvrijheid op haar best. Dit doen wij door hard te werken maar ook door veel plezier met elkaar te maken. 

Bij Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum zien wij in iedereen potentie en halen wij graag jouw sterke punten naar boven. Wij gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar een functie die bij jouw carriere wensen past. Ben jij pas afgestudeerd of wil jij graag vanuit je huidige baan switchen naar de horeca maar heb je nog weinig ervaring? Bij ons word je met open armen ontvangen en leiden wij jou op tot een ware horeca topper. Of heb je al ruime ervaring in de horeca en toe aan meer verantwoordelijkheid? Wij bieden diverse managementfuncties aan waarin jij jezelf volledig kan ontplooien. 

VACATURES
Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers? Lees dan snel verder! 

Kimberley - Restaurant & Front-Office medewerker - 7 jaar in dienst

''Ik ben niet voor niets al 7 jaar in dienst in dit mooie bedrijf. Dat komt voornamelijk door de gezellige sfeer onderling met de collega's. We hebben onwijs veel lol samen en dat maakt een werkdag erg leuk. Er is in dit bedrijf veel mogelijk. Zo ben ik zelf begonnen in het restaurant. Na een paar jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en juist omdat dit bedrijf zo groot is, is er veel mogelijk en luisteren ze naar je wensen en ambities. Ik heb daarom nu een combinatie functie gekregen van restaurant en front-office. De doorgroeimogelijkheden maken het aantrekkelijk voor de toekomst.'' 

Lennart - Zelfstandig Werkend Kok - 10 jaar in dienst

"Dit bedrijf biedt veel kansen voor je persoonlijke ontwikkeling en daardoor zijn er veel doorstroommogelijkheden. Er is genoeg ruimte voor creativiteit en in overleg is eigenlijk alles wel mogelijk. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden ook erg afwisselend. We maken vaak grappen tussendoor, waardoor er veel gelachen wordt op de werkvloer. Bovendien worden er leuke personeelsfeestjes en kerstborrels georganiseerd. Door de mooie locatie, fijne collega’s en prettige werksfeer ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk! "