Vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle technische gemakken, je wordt bij aanvang van de vergadering ontvangen door één van onze collega’s die je hier graag de nodige uitleg over geeft. Afhankelijk van welk arrangement je hebt gekozen voor je vergadering word je in de zaal ontvangen met koffie, thee, mints en tafelwater en daarnaast bijvoorbeeld een heerlijk stuk Fries oranjekoek.

We beschikken over twee vergaderzalen, de Tichelaarzaal is geschikt voor kleine gezelschappen en de Royal is geschikt voor grotere gezelschappen.

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum. De Tichelaarzaal is een compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

Informatie aanvragen

De Royal 1

Royal 1 is een ruime moderne zaal die door middel van een geluidsdichte schuifwand is afgeschermd van de zaal Royal 2. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 80 personen. Royal 1 beschikt over airconditioning, een vaste beamer met scherm en een touch paneel op de wand om het geluid en licht in te stellen. Op zoek naar een grote ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 170 personen.

Informatie aanvragen

De Royal 2

Royal 2 is onze grootste vergaderzaal en, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor circa 90 personen. Door middel van een geluidsdichte schuifwand is deze zaal afgeschermd van de vergaderzaal Royal 1. De Royal 2 heeft een mooie lichtinval en beschikt over airconditioning, een beamer en scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden. Op zoek naar een grotere ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie van de zalen in theateropstelling is de ruimte geschikt voor circa 170 personen.

Informatie aanvragen