Vergaderzalen

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle technische gemakken, je wordt bij aanvang van de vergadering ontvangen door één van onze collega’s die je hier graag de nodige uitleg over geeft. Afhankelijk van welk arrangement je hebt gekozen voor je vergadering word je in de zaal ontvangen met koffie, thee, mints en tafelwater en daarnaast bijvoorbeeld een heerlijk stuk Fries oranjekoek.

We beschikken over twee vergaderzalen, de Tichelaarzaal is geschikt voor kleine gezelschappen en de Royal is geschikt voor grotere gezelschappen.

Tichelaarzaal

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum. De Tichelaarzaal is een compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

Informatie aanvragen

Scheepswerfzaal

De Scheepswerfzaal is een flexibel in te richten zaal met airconditioning en een vast scherm op de wand. Tevens beschikt de zaal over een grote glazen pui met een deur naar het terras wat zorgt voor een hoop natuurlijk licht. Het moderne touch panel voor licht en geluid zorgt ervoor dat u zelf de gewenste sfeer kunt creëren.

Informatie aanvragen

Royal 1

Royal 1 is een ruime en moderne zaal. De vergaderzaal is geschikt voor circa 50 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Royal 1 beschikt over airconditioning en een touch paneel op de wand om het geluid en licht in te stellen.

Informatie aanvragen