Vacature Snackhuys medewerker

Wil jij werken bij de leukste snackbar?

Wij zoeken nieuwe frituurtalenten!

Als Medewerker Snackbar zorg je dat de frituur op volle toeren blijft draaien. Servicegericht en gastvrijheid zijn jou vaste ingrediënten.

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die we zoeken. Het is hard werken, maar er heerst altijd een vakantiegevoel. En je komt te werken op een geweldige plek, namelijk op de boulevard van het strand van Makkum.

Jouw functie

Als medewerker snackbar zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun patatje, een kroket, een ijsje of ander lekkers uit onze snackbar. Je zorgt ervoor dat je altijd goede kwaliteit levert bij alles wat je verkoopt. Gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten.

Wat ga je doen?

Als medewerker in de snackbar zorg je dat de frituur op volle toeren blijft draaien. De ene bestelling na de andere pak je aan en ga je mee aan de slag. Samen met je gezellige collega's zorg je dat onze gasten snel hun frietjes en snacks ontvangen en lekker op kunnen eten. Altijd met een glimlach ook al is het druk en hectisch, daar moet je goed mee om kunnen gaan. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop! Je zorgt dat de snackbar er altijd tiptop uit ziet. Genoeg afwisseling dus en gezellige collega’s!

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het werken in een snackbar en kennis van de haccp regels.
  • Je kan snel schakelen en met druk omgaan.
  • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en ingezet te worden tijdens weekenden, feestdagen en vakanties.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke unctie? Laat het ons dan weten.

Voor vragen kun je bellen naar 0515-238222 of stuur een email met je motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl