Snackhuys medewerker

Wil jij werken bij de leukste snackbar?

Wij zoeken nieuwe frituur talenten voor onze snackbar aan de boulevard van Makkum. 

Als Snackhuys medewerker zorg je dat de frituur op volle toeren blijft draaien. Servicegericht en gastvrijheid zijn jouw vaste ingrediënten.

Vind je het leuk om onze gasten te laten genieten van hét perfecte frietje, ben je altijd gastvrij en op zoek naar een actieve, afwisselende baan in de horeca? Dan ben jij de nieuwe chef de frituur die we zoeken. Het is hard werken, maar dan wel met een vakantiegevoel. Je komt werken op een geweldige plek, namelijk op de boulevard van het strand van Makkum.

 

Jouw functie
Als Snackhuys medewerker zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun patatje, een kroket, een ijsje of ander lekkers uit onze snackbar. Je zorgt ervoor dat je altijd goede kwaliteit levert bij alles wat je verkoopt. 

Bij jou draait de frituur altijd op volle toeren. De ene bestelling na de andere pak je aan en ga je mee aan de slag. Samen met je collega's zorg je dat onze gasten snel hun frietjes en snacks ontvangen en lekker op kunnen eten. Altijd met een glimlach ook al is het druk en hectisch. Goede service leveren staat bij jou altijd voorop! Naast al die drukke dagen, laat jij de snackbar er altijd tiptop uit zien.

Heb je geen ervaring maar ben je nu al enthousiast? Geen zorgen, wij leren je graag alle fijne kneepjes van het vak!

  • Je hebt ervaring met het werken in een snackbar en kennis van de haccp regels;
  • ​​​​​​​Je kan snel schakelen en met druk omgaan;
  • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en ingezet te worden tijdens weekenden, feestdagen en vakanties;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Waarom jij deze kans niet mag missen

  • Wij bieden je een werkomgeving aan waarin je veel zelfstandig werkt en jij jezelf kunt ontwikkelen;
  • ​​​​​​​Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een marktconform salaris + 8% vakantietoeslag;
  • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
  • Kans op een vast contract.

 

Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Laat het ons dan weten en stuur een email met je cv en motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0515-238222.