Vacature Floormanager

Wij zijn opzoek naar sfeermakers!

Vertoef jij graag in de zon en op het strand? En niet alleen om neer te ploffen op een handdoek, maar ook om je mouwen op te stropen in de bediening bij een gaaf Strandhuys?

Wij zijn op zoek naar floormanagers voor 0 tot 32 uur, vaste uren en een jaarcontract zijn mogelijk, er is kans op vast dienstverband en ook zijn er doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Met een gezellig en hecht team de gasten een mooie avond bezorgen, dat is waar het allemaal om draait!

Als floormanager heb jij ruime horeca-ervaring en snap jij hoe een restaurant in elkaar zit. Je weet behalve hoe je mensen moet aansturen hen ook te motiveren zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast ben je de gangmaker, of er nu een regenbui is of een hittegolf, met een grote glimlach op je gezicht hou je zowel de gasten als je collega’s helemaal happy. Je neemt verantwoordelijkheid voor je functie en gaat net dat ene stapje verder voor uitstekende service.

Als floormanager ben jij verantwoordelijk voor de totale beleving van onze restaurantgasten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten, je geeft leiding aan je collega’s samen met de andere floormanagers en lost eventuele problemen/klachten op en ben je verantwoordelijk voor de kassa's. Het inwerken, aansturen en motiveren is ook onderdeel van je taken.

Daarnaast houdt je je bezig met de dagelijkse planning en ziet toe op de uitvoering hiervan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraad en zorg je dat voorraad bestellingen op tijd gedaan worden. Je bent representatief en enthousiast, je doet er dan ook alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. De hele dag ben je druk in de weer. Je zorgt dat alle gasten op hun wenken bediend worden. Een dag die je zelf ook graag zou willen beleven.

Voor je het weet is je werkdag voorbij. Je geniet nog even van de laatste zonnestralen met je collega’s en proost op een mooie dag!

Het betreft een functie waarbij overdag en ’s avonds, en zowel doordeweeks als in het weekend wordt gewerkt.

Onze nieuwe collega;

 •  Is een echte teamplayer, iemand die klaarstaat voor zijn collega’s en het bedrijf;
 • Heeft versnellingen maar straalt altijd rust uit;
 • Heeft productkennis en oog voor detail
 • Is flexibel en daarmee bedoelen we niet je lenigheid
 • Heeft een goed humeur (en dan maakt het niet uit met welk been je uit bed bent gestapt). 

Wij bieden;

 • Een baan op een prachtige plek;
 • Een contract voor bepaalde tijd;
 • Een goed salaris;
 • Vaste vrije / werkdagen zijn mogelijk;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Altijd doorgroeimogelijkheden of nieuwe projecten;
 • Een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier hand-in hand gaan.

Lijkt het jou wat om op de mooiste locatie van Friesland te werken aan het strand en iedere avond te mogen genieten van een prachtige zonsondergang? Solliciteer dan snel! Wij zien je sollicitatie graag verschijnen. vacatures@hotelvigilante.nl