Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook nu is het nog altijd mogelijk om gebruik te maken van onze vergaderzalen welke van alle technische gemakken zijn voorzien. Wij bieden onder andere mogelijkheden voor het organiseren en verzorgen van een bijeenkomst waarbij je op gepaste afstand toch bij elkaar kunt komen. Combineer je bezoek met één van onze inspirerende vergaderbreaks!

  • De Tichelaar

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum.

De Tichelaarzaal is een compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. 

Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

 

 

  • Royal 1
  • Royal 1

Royal 1

Royal 1 is een ruime moderne zaal die door middel van een geluidsdichte schuifwand is afgeschermd van de zaal Royal 2. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 80 personen.

Royal 1 beschikt over airconditioning, een vaste beamer met scherm en een touch paneel op de wand om het geluid en licht in te stellen.

Op zoek naar een grote ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 170 personen.

  • Royal 2
  • Royal 2

Royal 2

Royal 2 is onze grootste vergaderzaal en, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor circa 90 personen. Door middel van een geluidsdichte schuifwand is deze zaal afgeschermd van de vergaderzaal Royal 1.

De Royal 2 heeft een mooie lichtinval en beschikt over airconditioning, een beamer en scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

Op zoek naar een grotere ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie van de zalen in theateropstelling is de ruimte geschikt voor circa 170 personen. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.