Vergaderzalen

Bent u geïnteresseerd in één van onze zalen en/of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch/per mail contact met ons op of neem een kijkje bij onze vergaderarrangementen. 

  • De Tichelaar

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum.

De Tichelaarzaal is een compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. 

Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

 

 

  • Scheepswerf
  • Scheepswerf

Scheepswerf

De Scheepswerf Vergaderzaal is te gebruiken voor uw kleinere gezelschappen. Afhankelijk van de opstelling is deze ruimte geschikt voor maximaal 18 personen.

De zaal betreft een mooie lichte ruimte voorzien van airconditioning en een modern tv scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

  • Royal 1
  • Royal 1

Royal 1

Royal 1 is een ruime moderne zaal die door middel van een geluidsdichte schuifwand is afgeschermd van de zaal Royal 2. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 80 personen.

Royal 1 beschikt over airconditioning, een vaste beamer met scherm en een touch paneel op de wand om het geluid en licht in te stellen.

Op zoek naar een grote ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 170 personen.

  • Royal 2
  • Royal 2

Royal 2

Royal 2 is onze grootste vergaderzaal en, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor circa 90 personen. Door middel van een geluidsdichte schuifwand is deze zaal afgeschermd van de vergaderzaal Royal 1.

De Royal 2 heeft een mooie lichtinval en beschikt over airconditioning, een beamer en scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

Op zoek naar een grotere ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie van de zalen in theateropstelling is de ruimte geschikt voor circa 170 personen. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.