Vergaderzalen

Bent u geïnteresseerd in één van onze zalen en/of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch/per mail contact met ons op of neem een kijkje bij onze vergaderarrangementen. 

  • De Tichelaar

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum.

De Tichelaarzaal is een kleine compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. 

Via een touch paneel op de wand kunt u spelen met het licht en geluid. Zo kunt u zelf de door u gewenste sfeer creëren. 

 

 

  • Scheepswerf
  • Scheepswerf

Scheepswerf

De Scheepswerf Vergaderzaal is te gebruiken voor uw kleinere gezelschappen. Afhankelijk van de opstelling is deze ruimte geschikt voor 20 personen.

De zaal betreft een mooie lichte ruimte voorzien van airconditioning en een modern tv scherm. Via een touch paneel op de wand kunt u zelf spelen met het licht en geluid. Zo kunt u zelf de door uw gewenste sfeer creëren. 

Flipovers zijn op verzoek beschikbaar.

Geinteresseerd in deze zaal? Kijk dan verder op deze website voor onze vergaderarrangementen of neem telefonisch/per mail contact met ons op.

  • Royal 1
  • Royal 1

Royal 1

Royal 1 is een ruime moderne zaal die door middel van een geluidsdichte schuifwand is afgeschermd van de zaal Royal 2. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor ca 40-50 personen.

Royal 1 beschikt over airconditioning, een vaste beamer met scherm en een touch paneel op de wand om uw geluid en licht in te stellen.

Op zoek naar een grote ruimte? Wij bieden uw ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 150 personen.

Geinteresseerd in onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij onze vergaderarrangementen.

  • Royal 2
  • Royal 2

Royal 2

Royal 2 is onze grootste vergaderzaal en, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor circa 90 personen. Door middel van een geluidsdichte schuifwand is deze zaal afgeschermd van de vergaderzaal Royal 1.

De Royal 2 heeft een mooie lichtinval en beschikt over airconditioning, een beamer en scherm. Door middel van een touch paneel op de wand kunt u ook hier zelf uw licht en geluid instellen.

Op zoek naar een grotere ruimte? Wij bieden u ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie van de zalen in theateropstelling is de ruimte geschikt voor circa 170 personen. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.