Bijzonder vergaderen aan het water in Friesland

Met de bijzondere ligging direct aan het IJsselmeer bieden wij een prachtige locatie voor uw vergadering, cursus of training.
Wij beschikken over vier vergaderzalen die op verschillende manieren ingedeeld kunnen worden, zodat er altijd een indeling is die bij uw gezelschap past.
Onze vergaderruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u hier uitstekend brainstormen en vergaderen, eventueel in combinatie met een leuke activiteit. Daarnaast behoort ook het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden. Wij beschikken over 87 kamers dus ideaal om te blijven overnachten.

Wij stellen met veel plezier een arrangement voor u samen die volledig op uw wensen aansluit, waarbij er vele mogelijkheden zijn. Van teamuitje tot overnachten, wij denken graag met u mee om er een succesvol evenement van te maken!

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen. Van een brainstormsessie, vergadering tot een congres. Welke reden dan ook om als bedrijf een moment te pakken om actief of ontspannen bij elkaar te komen.

Bekijk onze zalen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse aantrekkelijke vergaderarrangementen. Onze vergaderarrangementen zijn volledig verzorgd en inclusief zaalhuur, tv-scherm of projectiescherm, flipover en een notitieblok met schrijfwaren. 

Bekijk onze arrangementen
Activiteiten

Activiteiten

Op zoek naar unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst? Wij zijn de ideale locatie als het gaat om comfortabel vergaderen, lekker eten en drinken en overnachten in combinatie met teambuilding activiteiten. Ideaal met het strand voor de deur!

Bekijk onze activiteiten

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.