Bijzonder vergaderen aan het IJsselmeer in Friesland

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen met alle technische gemakken binnen handbereik.

Wij bieden mogelijkheden voor het organiseren en verzorgen van een brainstormsessie tot een congres, welke reden dan ook om als bedrijf een moment te pakken om actief of ontspannen bij elkaar te komen.

Beleef en laat je inspireren!

Vergaderzalen

Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen. Van een brainstormsessie, vergadering tot een congres. Welke reden dan ook om als bedrijf een moment te pakken om actief of ontspannen bij elkaar te komen.

Bekijk onze zalen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse aantrekkelijke vergaderarrangementen. Onze vergaderarrangementen zijn volledig verzorgd en inclusief zaalhuur, tv-scherm of projectiescherm, flipover en een notitieblok met schrijfwaren. 

Bekijk onze arrangementen
Activiteiten

Activiteiten

Op zoek naar unieke activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst? Wij zijn de ideale locatie als het gaat om comfortabel vergaderen, lekker eten en drinken en overnachten in combinatie met teambuilding activiteiten. Ideaal met het strand voor de deur!

Bekijk onze activiteiten

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.