Schoonmaak medewerker

Wij zijn op zoek naar uitblinkers in de schoonmaak!

Jaarlijks mogen wij vele gasten verwelkomen in ons hotel en vakantiepark. Voor de schoonmaak van deze accommodaties zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers die graag een steentje willen bijdragen aan ons doel; onze gasten een gevoel van thuiskomen geven. Hoe wij dit doen? Door hen een heerlijk schoon verblijf aan te bieden. Of dit nu in het hotel is of op het vakantiepark. 

Ons succes begint bij jou, jij bent scherp op schoon bij alles wat je doet. Een schone omgeving is een goed begin van de vakantie voor de gasten en jij bent degene die daar samen met het schoonmaakteam voor zorgt! Als schoonmaker weet je dat het elke dag weer flink aanpakken wordt, maar die uitdaging ga jij graag aan. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van inventaris en meubilair, opmaken van bedden, stofzuigen en dweilen, schoonmaken van sanitair en gemeenschappelijke ruimtes. Zo draag jij bij aan onvergetelijke en blinkende vakantie van de gasten.

 

Werk je in het hotel? Dan begint je werkdag rond 09.30 uur en heb je om 15.00 uur de kamers spic en span zodat de eerste gasten kunnen inchecken.

Werk je op het park? Dan begint je werkdag rond 09.00 uur. Hier heb je de tijd tot 16.00 uur. Uiteraard kan het zijn dat de tijden uitlopen, hier heb jij dan ook geen moeite mee en zet je samen met het team de schouders eronder. 

 

Wat hebben wij jou te bieden? 

  • Meerdere unieke werkplekken, zoals schoonmaken op ons vakantiepark of in het hotel; 
  • Een goed uurloon volgens cao;
  • Je bepaalt zelf hoeveel je wilt werken, ook wij zijn flexibel;
  • Werktijden zijn tussen 09.00 en 16.30 uur;
  • Jouw eigen schoonmaakcertificaat! Wij bieden jou een interne schoonmaak cursus aan. Daarnaast hebben wij een inwerkprogramma voor iedereen. 

Wat jij ons te bieden hebt:

  • Je hebt oog voor detail, jij ziet de vlekjes die een ander niet ziet;
  • Je kunt goed samenwerken, maar vindt het ook niet erg om alleen te werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar, zowel in de weekenden als doordeweeks;
  • De schoonmaak prestaties van het schoonmaakteam verlies jij niet uit het oog, en voel ook jij je verantwoordelijk voor;
  • Overwerken? Daar draai jij je handen niet voor om. 

 

Ben jij de uitblinker die wij zoeken? Dan zien wij jouw motivatie graag tegemoet. Deze kun je sturen naar vacatures@hotelvigilante.nl. Heb je vragen? Dan kun je bellen naar 0515-238206. 

Tijdens een kopje koffie/thee vertellen we je graag meer. Tot snel.