Proef de ontspannen sfeer

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum! De sfeervolle zitjes met haarden, een moderne bar en open keuken waar ons enthousiaste personeel je meeneemt in hun passie en liefde voor het vak. Geniet van lekkere gerechten en een ontspannen sfeer, of dit nu voor twee is of voor een groot gezelschap. 

Kom langs en beleef een heerlijke dag in ons Strandhuys Makkum.

Neem gerust alvast een kijkje in de menukaart of bezoek voor meer informatie www.strandhuysmakkum.nl.

Graag tot snel!

Strandhuys Makkum

Strandhuys Makkum

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum.

Geniet van lekker eten met een uniek uitzicht over het IJsselmeer. 

De sfeervolle zitjes met haarden, een moderne bar en open keuken waar ons enthousiaste personeel je meeneemt in hun passie en liefde voor het vak. Geniet van lekkere gerechten en een ontspannen sfeer, of dit nu voor twee is of voor een groot gezelschap. Kom langs en beleef een heerlijke dag in ons Strandhuys Makkum.

Bezoek website
Onze menukaart

Onze menukaart

Proef de ambiance van ons sfeervolle restaurant met prachtig uitzicht op het IJsselmeer 

Bekijk menukaart
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Wat is er mooier dan het uitzicht op de ondergaande zon, met een gezellige avond in het verschiet? Met onze ervaring en creativiteit maken wij van elke gelegenheid een groot succes! Van een feestelijk ontvangst met koffie en gebak tot een heerlijke lunch of diner. Wat de wensen ook zijn, in combinatie met de huiselijke sfeer en het prachtige uitzicht over het IJsslemeer zorgen wij voor een persoonlijk feest waar jullie nog lang van zullen nagenieten.

Geïnteresseerd? Neem dan even een kijkje in onze informatiemap of neem telefonisch 0515 - 238 222 of per email sales@hotelvigilante.nl contact met ons op.

Wij denken en helpen graag mee!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.