Bedrijfsleider op een unieke locatie!

Ben jij dé bedrijfsleider (zowel loondienst als op ZZP basis) die op zoek is naar een nieuw avontuur in een groter bedrijf? Draai jij je handen niet om voor een flinke uitdaging en heb je altijd al willen werken aan het strand, waar elke dag het vakantiegevoel naar boven komt? Beantwoord jij deze vragen allemaal met een ‘ja’, dan hebben wij de per-fec-te vacature voor jou! Lees snel wie wij zoeken.

Als bedrijfsleider bij Strandhuys Makkum ben jij de ‘meewerkend ondernemer’ die zorgt dat alles strak georganiseerd is zodat iedereen lekker aan het werk kan in een fijne sfeer. Samen met het team laat jij de gasten echt thuis voelen. Dagelijks instrueer, begeleid en motiveer je het team. Je bent iemand met een missie en kan dit ook overbrengen op het team.

Je bent stressbestendig en gewend om midden op de werkvloer te staan om er samen elke dag weer een succes van te maken. Samen met het MT team ben je verantwoordelijk voor werving personeel, roostering, bestellingen, kwaliteitsbewaking, optimaliseren van processen en meer. Op dit moment wordt dit volledig verzorgd door het MT team waardoor je er rustig in kan groeien. Ook zullen veel procedures komend jaar gemoderniseerd worden en wil jij graag deze ontwikkeling meemaken.

Je bent niet bang voor verandering, kan je snel aanpassen en weet dit altijd positief uit te dragen naar het team. Door je loyaliteit, doorzettingsvermogen, behulpzaamheid en positieve mindset weet je je team aan je te binden en het respect te verdienen in plaats van op te eisen.

Wie zijn wij?

Strandhuys Makkum is een moderne strandtent aan het IJsselmeer waar gasten graag mogen verblijven. Zowel hotelgasten, vakantiegasten van camping, park en jachthaven alsmede de Friezen uit de omgeving komen graag bij ons. Het Strandhuys is in 2018 volledig verbouwd en sindsdien constant in ontwikkeling. Waardoor er altijd een uitdaging blijft. Met onze grote terrassen en restaurant kunnen we in hoogtijden een groot aantal gasten bedienen. Hierdoor zoeken we een gedreven stressbestendig persoon, die goed overzicht kan bewaren en snelle procedures kan introduceren. Hierbij word je ondersteund door het management team. Ook is onze locatie populair voor het houden van feesten en partijen.

Deze kans kun je niet laten schieten omdat:

jij het Strandhuys samen met de restaurant manager en de chef-kok “runt”.

  • Een goed salaris passend bij jouw ervaringen;
  • Groei en ontwikkel mogelijkheden;
  • Personeelskorting in het restaurant;
  • Kans op een vast contract;
  • De leukste personeelsfeesten en personeelsuitjes.

Uiteraard valt er veel meer te vertellen en te bespreken over de functie en toekomst. Ben je enthousiast geworden na deze korte omschrijving? Neem contact met ons op en dan ontmoeten we jou graag. Ons mailadres is vacatures@hotelvigilante.nl, voor vragen kun je bellen of appen naar 06-21403230.