Senior medewerker Front-office

Verleen jij service met een glimlach en wil jij hét visitekaartje zijn van Strandhotel Vigilante en voor je collega’s? Dan verwelkomen wij jou graag in ons front-office team! Wij zoeken ter uitbreiding van ons team per direct een senior medewerker receptie voor minimaal 4 dagen in de week (32 uur).

Als senior medewerker front-office ben jij het visitekaartje van het hotel en zorg jij ervoor dat de gasten zich direct thuis voelen. Vanaf het moment van aankomst tot aan het vertrek ben jij het aanspreekpunt en krijg jij er energie van om hen van dienst te zijn. Geen dag is hetzelfde en dat vind jij fantastisch. Naast de gasten zorg jij er ook voor dat je teamleden zich welkom voelen en de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen door ze de juiste begeleiding te geven. Je staat graag voor je collega’s klaar en geeft advies en tips wanneer ze dit nodig hebben.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt bij voorkeur al enkele jaren werkervaring in de horeca/hotellerie en/of een afgeronde opleiding in de richting van front-office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van het schrijven en spreken in de Duitse of Engelse taal is een pré; 
 • Je werkt netjes en hebt oog voor detail;
 • Je vindt het geen probleem om op wisselende werktijden en/of dagen te werken (frontoffice is dagelijks geopend van 7:00 t/m 23:00);
 • Je bent stressbestendig en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Jouw dienst vandaag begint om 14:30 uur en bij binnenkomst neem je eerst de bijzonderheden van de dag door met je collega’s. Ondertussen staan de eerste gasten al aan de balie die graag willen inchecken, deze check je in volgens de geldende procedure en begeleid je hen naar de hotelkamer. Vervolgens rinkelt de telefoon deze neem je op en beantwoord je de vragen van de gasten die graag een hotelkamer willen boeken. Je geeft ze passend advies en ondertussen start je al met het invullen van de gast gegevens in ons reserveringsysteem. Door jouw passende advies willen de gasten graag het voorjaarsarrangement boeken. Je handelt dit direct administratief af en stuurt de gasten een e-mail met de bevestiging van de reservering. De volgende gasten staan alweer aan de balie, deze horen bij de groep die vanavond een feest hebben in het restaurant en jij begeleid ze hierheen. Het is wat rustiger aan de balie dus nu is de tijd gekomen om bezig te gaan met de dagelijkse administratieve taken, vandaag ga je aan de slag met de online reviews en schrijft hier passende reacties op. Vanochtend is er een klacht binnengekomen en je collega’s hebben je gevraagd om je advies zodat ze deze klacht zo snel mogelijk kunnen afhandelen. Volgende week start een nieuwe collega, je gaat nu vast aan de slag om alles klaar te maken voor haar komst. De gasten die je hebt ingecheckt komen bij de balie voor informatie over de omgeving. Jij bent op de hoogte van alle bezienswaardigheden en must-sees in de omgeving en voorziet de gasten van deze informatie.

Aan het einde van de dienst werk je de overdracht bij. Als je alle taken van de dag hebt afgerond draag je de belangrijkste gebeurtenissen over aan jouw collega’s.
 

Waarom zou je deze kans niet moeten laten schieten?
Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en collegiale werkomgeving in een groeiend bedrijf. Een gastvrij hotel met 87 kamers, een gezellig restaurant en 4 moderne vergaderzalen.

 • Wij bieden je een werkomgeving aan waarin je veel zelfstandig werkt en jij jezelf kunt ontwikkelen;
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Wij bieden jou een passend salaris, afhankelijk van je kennis en werkervaring;
 • Woon je verder dan 10 kilometer vanaf Makkum, dan ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km;
 • Kans op een vast contract;
 • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
 • Personeelskorting in het restaurant.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke afwisselende job? Laat het ons dan weten. Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl. Bel of app je liever? 06-16136063.