Vacature Shiftleader ontbijt

Functieomschrijving

Kom jij 's-ochtends vrolijk uit je bed en ben jij die vroege vogel die om 6.00 uur wil starten? Vind jij het leuk om voor onze gasten het ontbijt te verzorgen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

De diensten beginnen doordeweeks om 06.00 uur en in het weekend om 07.00 uur. Het betreft een functie van 24 uur tot 32 uur en vaste uren zijn mogelijk.

Het ontbijt in Strandhuys Makkum is een belangrijk gedeelte van de dag. De maximale bezetting van het ontbijt is zo’n 200 pax. Het ontbijt wordt geserveerd in buffet vorm en jij bent verantwoordelijk dat dit op tijd klaar staat en wordt aangevuld.

Het ontbijt is volgens velen de belangrijkste maaltijd van de dag. Jij zorgt er persoonlijk voor dat dit elke ochtend weer een feestje is. Samen met je collega’s van het ontbijt team zorg je er samen voor dat alles soepel verloopt, het restaurant er ten alle tijden netjes bij staat en dat mensen een vrolijk begin van de dag krijgen.

Wij zijn opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier en in leuk en professioneel team willen werken.

Daarnaast vind je het geen probleem om vroeg op te staan en kun je vroeg aanwezig zijn.
Je bent vrolijk, stressbestendig, goedlachs en kunt zelfstandig werken.

Onze gasten genieten van het lekkerste ontbijt, terwijl ze genieten van het mooiste uitzicht over IJsselmeer. Verwelkom jij onze gasten met enthousiasme en plezier? Dan zoeken wij jou als onze; shiftleader ontbijt!

Functie-eisen

  • Je bent enthousiast en gastvrij
  • Je bent flexibel
  • Je bent stressbestendig
  • Je weet van aanpakken
  • Je bent een harde werker en zet net dat stapje extra.
  • Je bent in bezit van eigen vervoer

Bedrijfsprofiel

Strandhuys Makkum & Strandhotel Vigilante is gelegen op een unieke locatie direct aan het IJsselmeer. Het bestaat uit het restaurant á 250 couverts, omliggend terras á 150 plaatsen, 87 hotelkamers, diverse vergaderruimtes en een ijssalon. Strandhuys Makkum & Strandhotel Vigilante is een veelzijdig bedrijf, met gasten voor een weekendje weg, vergadergroepen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.