Vacature Sales & Marketing medewerker

Functieomschrijving

Wij als Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende sales & marketing medewerker ter versterking van het huidige team! Het betreft een functie van 24 uur tot 32 uur. 

Naast de werkzaamheden voor Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum, mag je ook aan de slag voor het Afsluitdijk Wadden Center en Beach Resort Makkum. Je werkzaamheden zal je voornamelijk vanuit Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum verrichten.

Ben jij de persoon die het leuk vindt om aan de slag te gaan binnen een leuk en gedreven team en niet terug deinst van een veelzijdige baan? Lees dan snel verder!  

 

Wat ga je doen?

Het takenpakket bij ons is enorm divers. Zo hou je je bezig met het opstellen van maatwerk offertes en bevestigingen en zorg je voor de juiste administratieve verwerking van de reservering.

Geen dag op kantoor bij ons zal hetzelfde zijn met aanvragen voor een kerstmarkt tot aan het organiseren van complete bedrijfsfeesten. Daarnaast ga je onder andere creatief aan de slag met het bedenken en beheren van marketingstrategieën. Verder hou je je bezig met het herkennen van kansen en je weet hier op de juiste manier op in te spelen

Belangrijk is dan ook dat je gestructureerd bent, een kei in plannen en het leuk vindt om met een diversiteit aan gasten en partners een relatie op te bouwen.

Door de verscheidenheid aan werkzaamheden moet je in staat zijn snel te schakelen en oplossingsgericht te denken. Als commercieel organisatietalent weet jij als geen ander hoe je gasten kunt enthousiasmeren én adviseren.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van alle locaties over de geboekte partijen. Wij vinden het belangrijk dat je een waar visitekaartje bent voor de verschillende bedrijven.

Functie-eisen

Belangrijk voor ons is dat je een gezonde dosis enthousiasme met je mee brengt, je creativiteit durft te uiten, flexibel inzetbaar bent en van aanpakken weet. Je bent een gedreven en professioneel persoon. Ervaring binnen de horeca is een pre, echter staan wij zeker open voor nieuwe talenten! In het bezit zijn van eigen vervoer mag hierin niet ontbreken.

Ben jij iemand die op een juiste manier kan verwoorden waarom een gast het best voor een van onze locaties kan kiezen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wij bieden jou een veelzijdige baan waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief.

Heb je interesse? Laat het ons weten! Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via: 0515 238 222 of stuur een email naar vacatures@hotelvigilante.nl

Wij horen graag van je!

Bedrijfsprofiel

Strandhotel Vigilante is gelegen op een unieke locatie direct aan het IJsselmeer. Het bestaat uit het restaurant á 200 couverts, omliggend terras á 150 plaatsen, diverse vergaderruimtes en ijssalon. Strandhuys Makkum is een veelzijdig bedrijf, met gasten voor een weekendje weg, vergadergroepen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.