2- of 3-daags Sup Arrangement

2- of 3-daags Sup Arrangement

Ontdek Makkum vanaf het water! Spring vanaf je hotelkamer zo het IJsselmeer op met je SUP board en ga vanuit daar een leuk rondje maken door de binnenwateren van het naastgelegen Beach Resort. Kom daarna tot rust op het strand met je tropische cocktail en een heerlijke borrelbox to go. Geniet van ons 2- of 3-daags arrangement inclusief:

- 1 of 2 overnachtingen
- 1x of 2x ontbijt (aangepast vanwege corona*)
- 1x een tropische cocktail per persoon met een heerlijke borrelbox met 24 heerlijke warme hapjes to go.
- 1x 4 uur lang gebruik van een SUP board per persoon


* Vanwege corona wordt het ontbijtbuffet in een aangepaste vorm aangeboden, ontbijt dient wel op de kamer genuttigd te worden.

Voor het boeken van het 3-daagse arrangement klik dan hier.

Ook kunt u tijdens uw verblijf in ons hotel meedoen aan de activiteiten van onze collega’s van Beach Resort Makkum. Voor meer informatie over deze activiteiten zie:  https://bit.ly/3cNMDzG.

2- of 3-daags Sup Arrangement

Een greep uit onze arrangementen

3- daags E-Chopperarrangement

Er even tussenuit in de meivakantie? Ontdek de Friese natuur met een E-Chopper, hét voertuig van dit moment! Ontdek op een ontspannen manier alle mooie plekjes in Friesland. Geniet bij terugkom...

VERDER LEZEN

Drie daags strand arrangement

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum biedt middels haar unieke locatie aan het prachtige IJsselmeer de beleving die je bij blijft. Slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en bouleva...

VERDER LEZEN

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.