• Pasen bij Strandhotel Vigilante

  Gezelligheid, lekker eten en een prachtige natuur!

 • Lente in Makkum

  Ontdek hoe de natuur ontwaakt

 • Snackhuys Makkum

  Geopend voor warme chocolademelk, broodje warme worst of kop snert

 • Overnachten

  Met uitzicht op het IJsselmeer

Beleef Makkum (Friesland) tijdens een verblijf in Strandhotel Vigilante

Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pitoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleef je de Friese gastvrijheid.

In Makkum kom je niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet ook van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand. Het strand van Makkum, dat direct voor de deur van Strandhotel Vigilante ligt, is zeer geschikt voor kinderen door het ondiepe water. 

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben we een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten. Bij ons voelt elke dag als vakantie! 

Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

 • Beste prijsgarantie
 • Wifi overal beschikbaar
 • Ontbijt inclusief

Unieke locatie aan het IJsselmeer

Sfeervol restaurant

Aantrekkelijke vergadermogelijkheden

3-daags Voorjaars Arrangement

3-daags Voorjaars Arrangement

De lente staat voor de deur! Kom genieten van de prachtige omgeving in Makkum met ons 3-daags Voorjaars arrangement vanaf € 150,- per persoon in een Standaard Landzicht kamer. Wil je wakker worden met de ochtendzon op de ramen en een uitzicht over het IJsselmeer? Boek dan onze Zuiderzeezicht kamer met balkon of terras voor een toeslag. Om het verblijf compleet te maken hebben wij in samenwerking met Beach Resort Makkum o.a. een speurtocht en kastelenwedstrijd georganiseerd.

3-daags Voorjaars Arrangement
Snackhuys Makkum

Snackhuys Makkum

Snackhuys Makkum is weer geopend! Met dit koude weer is er niets lekkerder dan je even op kunnen warmen na een winterse wandeling of schaatstocht! Speciaal voor deze ijzige dagen hebben wij de deuren van ons afhaalpunt Snackhuys Makkum weer geopend. Bezoek ons Snackhuys voor bijvoorbeeld een kop warme chocolademelk, broodje warme worst of kop snert. 

Wat bieden wij nog meer
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Wij ontvangen veel vragen of ons hotel open mag zijn. Volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om het hotel geopend te hebben. Hotelgasten zijn van harte welkom om in ons restaurant te ontbijten en te dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast, hierdoor kunnen onze gasten veilig en ontspannen genieten in ons hotel.  

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.