• Meivakantie bij Strandhotel Vigilante

  Gezelligheid, lekker eten en een prachtige natuur!

 • Lente in Makkum

  Ontdek hoe de natuur ontwaakt

 • Snackhuys Makkum

  Geopend voor warme chocolademelk, broodje warme worst of kop snert

 • Overnachten

  Met uitzicht op het IJsselmeer

Beleef Makkum (Friesland) tijdens een verblijf in Strandhotel Vigilante

Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pitoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleef je de Friese gastvrijheid.

In Makkum kom je niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet ook van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand. Het strand van Makkum, dat direct voor de deur van Strandhotel Vigilante ligt, is zeer geschikt voor kinderen door het ondiepe water. 

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben we een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten. Bij ons voelt elke dag als vakantie! 

Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

 • Beste prijsgarantie
 • Wifi overal beschikbaar
 • Ontbijt inclusief

Unieke locatie aan het IJsselmeer

Sfeervol restaurant

Aantrekkelijke vergadermogelijkheden

3-daags E-Chopper Arrangement

3-daags E-Chopper Arrangement

Er even tussenuit in de meivakantie? Ontdek de Friese natuur met een E-Chopper, hét voertuig van dit moment! Ontdek op een ontspannen manier alle mooie plekjes in Friesland. Geniet bij terugkomst in het hotel met ons in-room dining concept van een heerlijk 3-gangen diner en maak daarna een fijne strandwandeling aan het IJsselmeer. Om het verblijf compleet te maken hebben wij in samenwerking met onze collega's van Beach Resort Makkum een aantal leuke meivakantie activiteiten georganiseerd waar gasten van Strandhotel Vigilante natuurlijk ook aan deel kunnen nemen.

 

3-daags E-Chopper Arrangement
Strandhuys to go

Strandhuys to go

Nieuw! Naast ons Snackhuys punt waar je kunt genieten van snacks hebben wij nu ook een Strandhuys to go punt geopend!

Geniet nu iedere dag van o.a. belegde broodjes, salades, plates, burgers, hapjes, taartjes en cocktails.

Strandhuys to go is iedere dag geopend! Doordeweeks vanaf 11:00 uur en in het weekend en met de Feestdagen vanaf 10:00 uur.

Ben je benieuwd naar wat wij precies aanbieden in ons Strandhuys to go punt? 

 

Bekijk hier onze to go menukaart
2- of 3-daags Sup Arrangement

2- of 3-daags Sup Arrangement

Ontdek Makkum vanaf het water! Spring vanaf je hotelkamer zo het IJsselmeer op met je supboard en ga vanuit daar een leuk rondje maken door de binnenwateren van het naastgelegen Beach Resort. Kom daarna tot rust op het strand met je tropische cocktail en een heerlijke borrelbox to go. Ook kunt u tijdens uw verblijf in ons hotel meedoen aan de activiteiten van onze collega’s van Beach Resort Makkum.

2- of 3-daags Sup Arrangement

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.