• Genieten aan het strand

Beleef Makkum (Friesland) tijdens een verblijf in Strandhotel Vigilante

Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pitoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleef je de Friese gastvrijheid.

In Makkum kom je niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet ook van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand. Het strand van Makkum, dat direct voor de deur van Strandhotel Vigilante ligt, is zeer geschikt voor kinderen door het ondiepe water. 

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben we een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten. Bij ons voelt elke dag als vakantie! 

Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

  • Beste prijsgarantie
  • Wifi overal beschikbaar
  • Ontbijt inclusief

Unieke locatie aan het IJsselmeer

Sfeervol restaurant

Aantrekkelijke vergadermogelijkheden

Snackhuys Makkum: afhalen, bezorgen & samengestelde pakketten

Snackhuys Makkum: afhalen, bezorgen & samengestelde pakketten

Heb jij vandaag even geen zin om te koken? Bestel dan nu jouw samengestelde pakket en/of afhaalmaaltijd bij Snackhuys Makkum! Geniet van de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan thuis. Klik op de button hieronder voor meer informatie. 

 

Meer informatie
Reserveren bij Strandhuys Makkum

Reserveren bij Strandhuys Makkum

Hoi Strandhuys gast;

Wij zijn erg blij dat wij vanaf 1 juni weer voorzichtig een beetje onze deuren mogen openen voor jou. Wel zitten hier natuurlijk wat haken en ogen aan, want wij hebben ons net als iedereen te houden aan de regels die door de overheid zijn vastgesteld. Benieuwd of jij een tafeltje in het restaurant of op het terras kunt reserveren? Lees dan snel verder! 

 

 

Meer informatie
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Wij ontvangen veel vragen of ons hotel open mag zijn. Volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om het hotel geopend te hebben. Daarnaast mogen de eet- en drinkgelegenheden in het hotel eveneens geopend zijn echter uitsluitend voor hotelgasten. Klik op de button hieronder om inzage te krijgen welke maatregelen wij in ons hotel hebben genomen ten aanzien van hygiëne en de 1,5 meter.

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.