• Genieten aan het strand

Strandhotel Vigilante in Makkum (Friesland)

Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Door de ligging direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard ligt Strandhotel Vigilante. 

Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een fijn en gastvrij hotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en geniet. Heerlijke kamers, lekker comfort, puur genieten. In Strandhotel Vigilante voelt u zich welkom! 

Voor iedere gast hebben we een passend aanbod. Zowel zakelijk als prive. Het maakt daarom niet uit of u komt overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten, bij ons heeft u elke dag een vakantiegevoel!

Wanneer mogen we u verwelkomen als gast?

  • Beste prijsgarantie
  • Wifi overal beschikbaar
  • Ontbijt inclusief

Unieke locatie aan het IJsselmeer

Sfeervol restaurant

Aantrekkelijke vergadermogelijkheden

Bar & Restaurant

Bar & Restaurant

Wij geloven dat mensen vooral van gastvrijheid en lekker eten kunnen genieten in een ontspannen huiselijke sfeer. Smaken en geuren komen het best tot hun recht in zo'n omgeving.

Bekijk menukaart
Kerst arrangementen

Kerst arrangementen

Kerst vieren aan de Friese Kust

Wij verwelkomen u van harte met de feestdagen!

Een aperitief bij de open haard na een lekkere winter wandeling langs het strand of lekker ontspannen na een bezoek aan Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Ook ons Afsluitdijk Waddencenter op de kop van de Afsluitdijk met een bijzondere expositie is zeker de moeite waard. Een unieke locatie met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en de waddenzee.

Wij bieden u 2-, 3- of 4-daagse arrangementen aan in combinatie met een welkomstdrankje en een feestelijk 3-gangen kerstmenu.

Kom genieten aan het IJsselmeer!

 

Boek hieronder direct uw kerst arrangement:

4-daags kerst arrangement

3-daags kerst arrangement

2-daags kerst arrrangement 

 

 

Kerst arrangementen
Strandhuys Makkum

Strandhuys Makkum

Een prachtig restaurant met huiselijke sfeer, dat is Strandhuys Makkum.

Geniet van lekker eten met een uniek uitzicht over het IJsselmeer. 

De sfeervolle zitjes met haarden, een moderne bar en open keuken waar ons enthousiaste personeel je meeneemt in hun passie en liefde voor het vak. Geniet van lekkere gerechten en een ontspannen sfeer, of dit nu voor twee is of voor een groot gezelschap. Kom langs en beleef een heerlijke dag in ons Strandhuys Makkum.

Bezoek website

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.