• Genieten aan het strand

Beleef Makkum (Friesland) tijdens een verblijf in Strandhotel Vigilante

Gastvrij Genieten aan het IJsselmeer!

Strandhotel Vigilante & Strandhuys Makkum ligt direct aan het IJsselmeer bij het sfeervolle vissersdorpje Makkum. In het pitoreske dorpje vol statige koopmanshuizen en rijkversierde geveltjes beleef je de Friese gastvrijheid.

In Makkum kom je niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet ook van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand. Het strand van Makkum, dat direct voor de deur van Strandhotel Vigilante ligt, is zeer geschikt voor kinderen door het ondiepe water. 

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben we een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten. Bij ons voelt elke dag als vakantie! 

Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

  • Beste prijsgarantie
  • Wifi overal beschikbaar
  • Ontbijt inclusief

Unieke locatie aan het IJsselmeer

Sfeervol restaurant

Aantrekkelijke vergadermogelijkheden

Snackhuys Makkum

Snackhuys Makkum

Snackhuys Makkum is ook tijdens het Paasweekend weer geopend! Even geen zin om te koken? Bestel dan één van onze maaltijden en geniet met elkaar van een heerlijk Paasdiner!

Wij bezorgen jouw maaltijden binnen een straal van 15km vanaf Makkum. Liever zelf je maaltijden ophalen? Ook dat is mogelijk bij de afhaalcorner van Strandhuys Makkum. Bestellen kan telefonisch door te bellen naar 06-26699424.

Bekijk hier het volledige menu
Paaspakketten voor thuis

Paaspakketten voor thuis

Zin om gezellig uit te pakken met Pasen? Speciaal voor jou hebben wij heerlijke paaspakketten samengesteld. Zo zet je gemakkelijk een uitgebreid paasontbijt, -lunch of -brunch op tafel! Liever een high tea of borrel met Pasen? Ook dat is mogelijk!

Bestel tot en met vrijdag 10 april jouw paaspakket voor Paaszondag 12 april op Paasmaandag 13 april. Binnen een straal van 50km vanaf Makkum bezorgen wij jouw pakket gratis thuis. Liever zelf ophalen? Dat kan ook bij onze afhaalcorner bij Strandhuys Makkum

 

Meer informatie
Vergaderen

Vergaderen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen. Van een brainstormsessie, vergadering tot een congres. Welke reden dan ook om als bedrijf een moment te pakken om actief of ontspannen bij elkaar te komen.

Bekijk onze zalen

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.