IJssalon medewerker

Zoek jij een leuke baan voor het weekend, schoolvakanties of het gehele seizoen? Voor onze ijssalon zijn wij op zoek naar enthousiaste opscheppers!

Op de boulevard van Makkum vind je het IJshuys. Hier verkopen wij het lekkerste ambachtelijke en verse ijs.

Wat doe jij precies als opschepper?
In de functie van ‘opschepper’ ben je het eerste aanspreekpunt van de klant en sta je op de lekkerste plek binnen onze ijssalon, namelijk achter de vitrine met al het vers bereide ijs. Je verkoopt het ijs aan de klanten en zorgt ervoor dat zij tevreden naar buiten lopen.

Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Maar op de dagen dat de zon schijnt en heel Nederland massaal naar het strand gaat is het IJshuys een hotspot. Jong en oud zoeken verkoeling. IJshuys biedt hun klanten service, klantvriendelijkheid en uiteraard het lekkerste ijs van Makkum! Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn qua werktijden. Verder ben je enthousiast, collegiaal, kun je omgaan met hectiek en kun je schoon en hygiënisch werken. Wij bieden je afwisselend werk in een jong team met een flexibel rooster en een lekker ijsje als je klaar bent 😉.

Jij schept ieder ijsje met veel enthousiasme en plezier en weet iedere klant blij te maken met ons ijs!

Waarom je deze kans niet kan laten liggen

  • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
  • Je krijgt een goed salaris passend bij je ervaring + vakantietoeslag van 8% die maandelijks wordt uitbetaald;
  • Je deelt mee in de fooi, de fooi wordt verdeeld aan de hand van je gewerkte uren;
  • Personeelskorting in het restaurant;
  • Heb jij meerdere kwaliteiten, dan zijn onze combinatiefuncties iets voor jou! Denk hierbij aan een functie als ijssalon medewerker en bedieningsmedewerker.

Wil jij hier werken en weet je zeker dat jij de opschepper bent? Stuur dan direct even een mailtje naar vacatures@hotelvigilante.nl. Bel of app je liever? 06-21403230.