Front-office medewerker

Verleen jij service met een glimlach en wil jij hét visitekaartje zijn van Strandhotel Vigilante? Dan verwelkomen wij jou graag in ons front-office team! Wij zoeken ter uitbreiding van ons team per direct oproepkrachten en medewerkers (0-32 uren).

Als front-office medewerker ben jij het visitekaartje van het hotel en zorg jij ervoor dat de gasten zich direct thuis voelen. Vanaf het moment van aankomst tot aan het vertrek ben jij het aanspreekpunt en krijg jij er energie van om hen van dienst te zijn. Geen dag is hetzelfde en dat vind jij fantastisch. 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de horeca/hotellerie of een afgeronde opleiding in de richting van front-office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van het schrijven en spreken in de Duitse of Engelse taal is een pré; 
 • Je werkt netjes en hebt oog voor detail;
 • Je vind het geen probleem om op wisselende werktijden en/of dagen te werken (frontoffice is dagelijks geopend van 7:00 t/m 23:00);
 • Je bent stressbestendig en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Jouw dienst vandaag begint om 14:30 uur en bij binnenkomst neem je eerst de bijzonderheden van de dag door met je collega’s. Ondertussen staan de eerste gasten al aan de balie die graag willen inchecken, deze check je in volgens de geldende procedure en begeleid je hen naar de hotelkamer. Vervolgens rinkelt de telefoon deze neem je op en beantwoord je de vragen van de gasten die graag een hotelkamer willen boeken. Je geeft ze passend advies en ondertussen start je al met het invullen van de gast gegevens in ons reserveringsysteem. Door jouw passende advies willen de gasten graag het voorjaarsarrangement boeken. Je handelt dit direct administratief af en stuurt de gasten een e-mail met de bevestiging van de reservering. De volgende gasten staan alweer aan de balie, deze horen bij de groep die vanavond een feest hebben in het restaurant en jij begeleid ze hierheen. Het is wat rustiger aan de balie dus nu is de tijd gekomen om bezig te gaan met de dagelijkse administratieve taken. Je gaat bezig met de aankomsten voor de volgende dag. De gasten die je hebt ingecheckt komen bij de balie voor informatie over de omgeving. Jij bent op de hoogte van alle bezienswaardigheden en must-sees in de omgeving en voorziet de gasten van deze informatie.

Aan het einde van de dienst werk je de overdracht bij. Als je alle taken van de dag hebt afgerond draag je de belangrijkste gebeurtenissen over aan jouw collega’s.

Waarom zou je deze kans niet moeten laten schieten?
Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en collegiale werkomgeving in een groeiend bedrijf. Een gastvrij hotel met 87 kamers, een gezellig restaurant en 4 moderne vergaderzalen.

 • Wij bieden je een werkomgeving aan waarin je veel zelfstandig werkt en jij jezelf kunt ontwikkelen;
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Een prima salaris + 8% vakantietoeslag;
 • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
 • Kans op een vast contract;
 • Personeelskorting in het restaurant.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke afwisselende job? Laat het ons dan weten. Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl.