Coronavirus (COVID-19)

Beste Gast,

Wij ontvangen veel vragen of ons hotel open mag zijn. Volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om het hotel geopend te hebben. Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast, hierdoor kunnen onze gasten veilig en ontspannen genieten in ons hotel.   

 

Receptie: 

Bij de receptie is een doorzichtig scherm geplaatst zodat gasten verantwoord kunnen inchecken. 

Hier staat ook een bordje met extra aandacht voor alle maatregelen volgens het RIVM.   

Er is een streep op de vloer geplaatst om gepaste afstand aan te houden. 

Verder is er een desinfectie meubel aanwezig om de handen te kunnen desinfecteren. 

De betaling kan per pin of contant worden voldaan, onze voorkeur gaat uit naar een pin betaling.  

 

Restaurant en ontbijt: 

Het is op dit moment helaas niet toegestaan om het ontbijt en diner te nuttigen in het restaurant. Wel is het mogelijk om een ontbijt op te halen bij het onbijtbuffet in het restaurant welke vervolgens op de kamer genuttigd mag worden. Voor het diner kun je een lijst invullen bij de receptie. Het diner kan dan op een voor jouw gewenst tijdstip afgehaald worden in het restaurant en tevens genuttigd worden op de hotelkamer. Ons terras is voor de lunch van 12:00 - 18:00 uur geopend, een tafel reserveren mag bij de receptie of bij een collega van het restaurant.

Mochten er dieetwensen zijn dan vernemen wij dit graag uiterlijk 1 dag voor aankomst. Hier proberen we dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

 

Housekeeping: 

De housekeeping zal elke dag de kamer schoonmaken wanneer je niet op de kamer aanwezig bent. Mocht je wel op de kamer aanwezig zijn, dan zal de housekeeping een pakketje met schone handdoeken neerleggen. Dit in verband met de veiligheid van onze medewerkers.  

Tijdens het bezoek is het van belang dat de instructies van onze medewerkers worden opgevolgd. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak de handen
  • Schud geen handen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Geniet van het verblijf ondanks deze aanpassingen! 

Wij vertrouwen erop dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en alle RIVM maatregelen hanteert. 

Team Strandhotel Vigilante