Coronavirus (COVID-19)

Beste Gast,

Wij hebben onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast, hierdoor kunnen onze gasten veilig en ontspannen genieten in ons hotel.   

Let op: per 25 september heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.
Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vindt u hier.
Wij kunnen geen 100% garantie geven van een waterdichte check op basis van de informatie die we nu hebben verkregen omtrent nieuwe maatregelen.

Receptie: 

Bij de receptie is een doorzichtig scherm geplaatst zodat gasten verantwoord kunnen inchecken. Hier staat ook een bordje met extra aandacht voor alle maatregelen volgens het RIVM. Er is een streep op de vloer geplaatst om gepaste afstand aan te houden. Verder is er een desinfectie meubel aanwezig om de handen te kunnen desinfecteren. De betaling kan per pin of contant worden voldaan, onze voorkeur gaat uit naar een pin betaling.  

Housekeeping: 

De housekeeping zal elke dag de kamer schoonmaken wanneer je niet op de kamer aanwezig bent. Mocht je wel op de kamer aanwezig zijn, dan zal de housekeeping een pakketje met schone handdoeken neerleggen. Dit in verband met de veiligheid van onze medewerkers.  

Tijdens het bezoek is het van belang dat de instructies van onze medewerkers worden opgevolgd. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

  • Wij adviseren u om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden
  • Was vaak de handen
  • Schud geen handen
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Restaurant:

In de horeca is een coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar én een vaste zitplaats verplicht. Dit houdt in dat wij je bij binnenkomst vragen naar jouw coronatoegangsbewijs, dit kan via de CoronaCheck app of een coronatoegangsbewijs op papier. Wanneer je gast bent in ons hotel word uw coronatoegangsbewijs gecheckt tijdens het inchecken. Tevens dient iedereen vanaf 13 jaar, zolang je niet zit, een mondkap te dragen.

Geniet van het verblijf ondanks deze aanpassingen! 

Wij vertrouwen erop dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en alle RIVM maatregelen hanteert. 

Team Strandhotel Vigilante