Barkeeper

Jij bent een echte barman of barvrouw die zonder blikken of blozen alle bestellingen over de bar laat vliegen. Als het scherm roodgloeiend van de bestellingen staat, ga jij nog meer stralen en ben jij op je állerbest. Wanneer de zon schijnt zit ons terras bommetje vol, je moet dus wel om kunnen gaan met stress en drukte! Maar hoe fijn is het om samen met je collega’s de klus te klaren. 

Bij Strandhuys Makkum zorgen wij ervoor, op welke afdeling je ook staat of functie je hebt, dat de gasten zich thuis voelen. Hier draag jij je steentje aan bij door ervoor te zorgen dat ze heerlijk kunnen genieten van hun drankjes. Jij zorgt ervoor dat de drankjes er altijd tip top uitzien. 

Waar sta jij achter de bar?
Strandhuys Makkum gelegen op een unieke locatie direct aan het IJsselmeer. Het bestaat uit het restaurant á 200 couverts, omliggend terras á 150 plaatsen, diverse vergaderruimtes een ijssalon en een snackbar. Strandhuys Makkum is een veelzijdig bedrijf, met gasten voor een weekendje weg, vergadergroepen, familiefeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Een heerlijke plek waar de gasten willen genieten van de prachtige zonsondergang met een lekker drankje in de hand gemaakt door jou! 

Wat heb jij ons te bieden?
Jij hebt naast alle kwaliteiten een echte hands-ons mentaliteit. Jij weet precies hoe jij de bar het beste kan inrichten zodat je op een zomerse dag lekker kan knallen! Work hard, play hard. 

  • Je bent enthousiast en gastvrij. De horeca-smile is je met de paplepel ingegoten;
  • Je weet van aanpakken en denkt actief mee in het verbeteren van onze werkprocessen;
  • Je hebt ervaring achter de bar, kennis van koude en warme dranken en hoe je alles dient te serveren;
  • Jouw bruisende werkhouding stimuleert de andere collega’s, en bent de collega die net dat stapje extra zet. 

Mocht je geen ervaring hebben, maar wil je wel graag een echte barman of barvrouw worden? Dan leren wij jou graag de fijne kneepjes van het vak. 

Waarom je deze kans niet kan laten liggen
Wij bieden jou een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een super leuk team en een salaris passend bij jouw ervaring. 

  • Je krijgt een unieke werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen; 
  • Elk jaar de leukste personeelsfeestjes en kun je lid worden van onze personeelsvereniging;
  • Je krijgt een goed salaris passend bij je ervaring + vakantietoeslag van 8% die maandelijks wordt uitbetaald;
  • Je deelt mee in de fooi, de fooi wordt verdeeld aan de hand van je gewerkte uren;
  • Personeelskorting in het restaurant.

Lijkt het jou wat om op de mooiste locatie van Friesland te werken aan het strand en iedere avond te mogen genieten van een prachtige zonsondergang, dan drinken wij graag een kopje koffie met je. Stuur je cv met motivatie naar vacatures@hotelvigilante.nl of stuur een appje naar 06-21403230.