Yoga Retreat op het strand van Makkum: 7 t/m 9 juni 2024

Altijd al eens op een laagdrempelige manier een yoga retreat willen doen? Dan is dit je kans: Strandhotel Vigilante organiseert in het weekend van 7 tot en met 9 juni 2024 een laagdrempeling yoga weekend! Met een verblijf in ons hotel, gelegen aan het strand van Makkum, kom je helemaal tot rust. Daarnaast wordt er culinair goed voor je gezorgd, zodat je lekker kunt genieten van dit oplaadmoment! 

Je kunt zowel individueel deelnemen aan deze Yoga Retreat, maar natuurlijk is het ook heel gezellig om dit samen met een vriendin of zus te doen. Alléén de yogasessies zijn in groepsverband, de rest van de dag invulling is aan jezelf. Niets moet, alles mag. Het is jouw weekend! Naast de yogasessies is er voldoende tijd om tot rust te komen. Vanuit ons hotel sta je zo op het strand of ontdek wat de omgeving te bieden heeft.

De docente 

De yogalessen worden gegeven door Riki Smits. Ze volgde de Yinyasa en Yin Teacher Training bij Johan Noorloos, waarna ze al snel haar ontdekkingen en ervaringen wilde delen. Riki geeft les in verschillende yogastijlen: Yinyasa (Slow) Flow, Yin Yoga en Restorative Yoga. Ze gebruikt deze verschillende stijlen intuïtief in haar yogalessen en neemt je graag mee op reis in je lichaam om de connectie te (her)vinden en te voelen wat je lichaam je te vertellen heeft.   

Programma Yoga Retreat 

Naast diverse yoga lessen is er in het programma ook voldoende vrije tijd ingepland. Zo heb je tussendoor tijd om de lessen even te laten bezinken of om juist weer even de reuring op te zoeken. Maak bijvoorbeeld een wandeling over het strand of in het nabij gelegen natuurgebied Makkumersudwaard, bezoek het pittoreske vissersdorpje Makkum of maak het jezelf gemakkelijk in ons restaurant om een boek te lezen. Benieuwd naar het volledige programma? 

Bekijk het programma hier

Reserveren 

Boek het arrangement via ons contactformulier, stuur een mail naar info@hotelvigilante.nl of bel naar 0515-238222. Dan helpen onze collega's van de front-office jou graag met het reserveren van het arrangement!

Yoga Retreat voor €472,95 per persoon

Het Yin Yoga Retreat is inclusief:

  • 4 x Yoga les van Riki Smits
  • 2 x Overnachting in Zuiderzeezicht kamer
  • 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet 
  • 2 x Lunch
  • 1 x 3-gangen diner

Dit arrangement is boekbaar vanaf €472,95 per persoon. Deze prijs is voor 1 persoon met een kamer voor alleen gebruik. Uiteraard is het ook mogelijk om een kamer met 2 personen te reserveren, maar dan blijft de arrangementsprijs gelijk.