Beleef de magie van de Elfstedentocht

Vanaf 15 september zijn de Friezen weer in de ban van de Elfstedentocht, 'It giet oan'! Het is soms lastig uit te leggen wat de Elfstedenkoorts met de anders zo nuchtere Friezen doet. Precies dit gevoel kan jij nu zelf ook ervaren als bezoeker van De Tocht in Leeuwarden. En hoe leuk is het om deze voorstelling te combineren met een 2-daags hotelarrangement bij Strandhotel Vigilante waarbij we jou volledig onderdompelen in de Friese cultuur? Je wordt ontvangen met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke en echte Fryske Fuotten sokken. Zo ben je gelijk ingeburgerd! Bezoek vervolgens vanuit ons hotel één van de Elfsteden om alvast in de stemming te komen. Met de food voucher geniet je van een vroeg diner in Strandhuys Makkum zodat je op tijd bij de voorstelling in Leeuwarden bent. 

Over musical de Tocht 

Na ruim 25 jaar wachten is het dan eindelijk zover! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’!

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. In de winter van 2023 maakt belofte schuld, zeker nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt en er meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.De musical vindt plaats in het speciaal voor de voorstelling gebouwde Friso Theater in Leeuwarden. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een immense 360° ijsvloer komt de Elfstedenmagie voelbaar tot leven!

Boek dit arrangement
2-daags Musical de Tocht- arrangement vanaf € 98,00 per persoon.

Ons 2-daags Musical de Tocht- arrangement* bestaat uit: 

  • 1 x Overnachting 
  • 1 x Uitgebreid ontbijtbuffet 
  • 1x Frysk ontvangst in Strandhuys Makkum met Fryske koffie met berenburg en een Frysk dumke 
  • 1x Welkomstgeschenk: echte 'Fryske fuotten' sokken per persoon**
  • 1x Food voucher ter waarde van €50,00. Vrij te besteden in Strandhuys Makkum voor een vroeg diner zodat je op tijd bij de voorstelling bent

Dit arrangement is op dit moment alleen telefonisch te reserveren via 0515-238222

*Let op: een ticket voor Musical de Tocht zit hier niet bij inbegrepen. Deze kun je hier bestellen.