Afwasser

Vacature Afwasser

Ben jij een echte aanpakker? Is geen uitdaging jou te veel en zie jij graag direct resultaat van je harde werk? Kom afwassen bij Strandhuys Makkum!

Als afwasser ben jij namelijk een onmisbare kracht in de keuken. Wat je daar voor moet doen? Lekker poetsen, met een muziekje op de achtergrond. Klinkt niet slecht toch?

Wij zoeken een hardwerkende spoelkeukenprins of -prinses, die zich aan wil sluiten bij ons gezellige team. We zoeken iemand die het snel wegwerken van de afwas als een uitdaging ziet, in plaats van als een vervelende klus. Jij rent in ieder geval niet weg voor vieze handen! Jij zorgt ervoor dat de keuken en restaurant hun werkzaamheden kunnen voortzetten, een hele belangrijke spin in ons web is dus de spoelkeuken!  Als afwasser ben je secuur en werk je netjes. Zo komt alles wat jij afwast weer brandschoon terug.

Werkzaamheden

Als afwasser zorg je ervoor dat je in de spoelkeuken van het restaurant al het serviesgoed, glaswerk, bestek en de keukenmaterialen schoon spoelt en dit vervolgens in de afwasmachine plaatst. Wanneer alles gewassen en gedroogd is, kan de machine worden leeggeruimd en is het de bedoeling dat je de spullen netjes plaatst op de toegewezen plek.

Lijkt het jou wat om op de mooiste locatie van Friesland te werken aan het strand en iedere avond te mogen genieten van een prachtige zonsondergang? Solliciteer dan snel door een mail te sturen naar vacatures@hotelvigilante.nl.